O KOLAČIĆIMA

Poštovani posjetitelji, ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam mogli pružiti što bolje korisničko iskustvo. Kolačići se koriste za poboljšanje performansi same stranice, ali i za potrebe digitalnog marketinga.

Za prikupljanje kolačića potrebno je vaše dopuštenje. Nastavite li pregledavati našu web stranicu, smatrat ćemo da se slažete s prikupljanjem kolačića, tj. da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ono što piše u ovom tekstu i u pravilima privatnosti. Ako se s navedenim ne slažete, molimo vas da ne koristite dalje sadržaje s ove web stranice.

Kolačiće u svakom trenutku možete obrisati i blokirati u postavkama svog web preglednika. Nakon toga ćete i dalje moći koristiti web stranicu, no neki elementi koji omogućuju bolje korisničko iskustvo više neće ispravno funkcionirati.

Tijekom vremena ova će web stranica po potrebi biti mijenjana i smatrat ćemo da ste korištenjem ove web stranice pristali i na sve potencijalne izmjene sadržaja i pravila.

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su skupovi informacija koji se pohranjuju na osobno računalo u trenutku pregledavanja web stranice. Kolačići mogu, uz neosobne podatke, pohraniti i one osobne, no samo ako im vi to dozvolite.

Postavke kolačića možete uređivati u svom web pregledniku – tamo ih možete brisati, blokirati itd.

Postoji nekoliko vrsta kolačića: STALNI (ostaju na računalu nakon zatvaranja web preglednika), PRIVREMENI (uklanjaju se s računala nakon zatvaranja web preglednika), KOLAČIĆI PRVE STRANE (dolaze s web stranice koju pregledavate), KOLAČIĆI TREĆE STRANE (dolaze s drugih web mjesta koja su na neki način povezana s web stranicom koju pregledavate).

ZA ŠTO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Kolačiće koristimo prvenstveno zbog poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, te za potrebe digitalnog marketinga. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni i preko njih se ne može otkriti vaš osobni identitet. Uz kolačiće prve strane, koristimo i kolačiće trećih strana (Google i Facebook) koji nam pomažu pri analitici, praćenju konverzija i plasiranju oglasa.

S ovom je stranicom povezan sustav Google Analytics pomoću kojega pratimo i analiziramo promet na web stranici. Podaci o posjetiteljima prikupljeni na ovaj način su također anonimni i ne mogu otkriti vaš identitet.

KAKO MOŽETE ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE?

Na ovim linkovima možete doznati kako blokirati kolačiće u svakom pojedinom pregledniku:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582

Mozilla Firefox:

https://support.mozilla.org/hr/kb/Brisanje%20kola%C4%8Di%C4%87a

Internet Explorer:

http://windows.microsoft.com/hr-hr/internet-explorer/delete-manage-cookies#…

Opera: http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Safari: https://support.apple.com/en-us/HT201265

Više informacija o kolačićima općenito možete pronaći ovdje:

http://www.youronlinechoices.com/hr/

 

Ako imate kakvih pitanja vezanih za ovu temu, slobodno nam se javite mailom na info@kreativna.net.