PRAVILA PRIVATNOSTI

by Ivana Gložić Meter

Poštovani posjetitelji, ‘Kreativna na Netu’ je web projekt Ivane Gložić Meter, vlasnice obrta za digitalni marketing i izradu web stranica Digitalne ideje koji brine o sigurnosti vaših podataka.

Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila privatnosti, kao i tekst o kolačićima, kako biste znali na koji način i zbog čega prikupljamo određene podatke.

Pravila privatnosti navedena na ovoj web stranici mogu se po potrebi izmijeniti i stupaju na snagu odmah po objavi na samoj stranici. Molimo vas zato da povremeno posjetite ovo web mjesto i provjerite ima li kakvih promjena.

Kolačiće koristimo prvenstveno zbog poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, te za potrebe digitalnog marketinga. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni i preko njih se ne može otkriti vaš osobni identitet. Uz kolačiće prve strane, koristimo i kolačiće trećih strana (Google i Facebook) koji nam pomažu pri analitici, praćenju konverzija i plasiranju oglasa.

S ovom je stranicom povezan sustav Google Analytics pomoću kojega pratimo i analiziramo promet na web stranici. Podaci o posjetiteljima prikupljeni na ovaj način su također anonimni i ne mogu otkriti vaš identitet.

Osobne podatke na ovoj stranici ne prikupljamo, ako to budemo činili u budućnosti, to će se događati isključivo uz vaš pristanak, putem kontakt formi, pri čemu ćete unaprijed (prije davanja dozvole) biti obaviješteni o svim važnim uvjetima.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za prikupljanje vaših podataka, javite nam se slobodno mailom na info@kreativna.net.