Coursera – obrazovna platforma koja vam može promijeniti život

by Ivana Gložić Meter
2 minutes read

Coursera je idealno mjesto za sve vas koji želite promijeniti karijeru ili izbrusiti postojeće vještine i znanja, a nemate vremena pohađati dodatne edukacije uživo ili jednostavno trenutno ne možete financijski ulagati u svoje obrazovanje. Želja za učenjem i promjenom, te odlučnost i ustrajnost bit će sasvim dovoljni da krenete prema boljem poslu i životu!

Coursera je online obrazovna platforma koja nudi mogućnost besplatnog pohađanja tečajeva i obrazovnih programa s najboljih svjetskih sveučilišta. Dakle, većinu tečajeva možete slušati besplatno, a plaćate jedino ako želite potvrdu/certifikat/diplomu. Također, možete zatražiti i financijsku pomoć ili školarinu i na taj si način priskrbiti potvrde, certifikate ili diplome besplatno.

No i bez certifikata znanja koja steknete na Courseri mogu vam itekako promijeniti život. Kako? Većinu uspješnih poslodavaca koji posluju u novim, brzomijenjajućim industrijama zapravo nije briga za certifikate. U redu je ako ga imate, no poslodavci će željeti vidjeti što zapravo znate. Tako da neće previše obraćati pažnju na papirnate potvrde vaših vještina, već će, prije nego vas zaposle, od vas tražiti da te vještine pokažete na konkretnim primjerima.

Iz tog razloga Coursera doista može značiti prekretnicu za sve vas koji ste se možda našli u škripcu, koji ne pronalazite više radost u svom trenutnom poslu, a nemate novca za edukaciju na nekom od naših učilišta ili jednostavno ne možete uklopiti takvu edukaciju u svoj trenutni raspored. Na Courseri predavanja možete slušati onda kada to vama najbolje odgovara – potpuno besplatno.

Courseru koriste milijuni ljudi diljem svijeta, priznata je i cijenjena, a nudi tečajeve s različitih područja – ICT, psihologija, marketing, dizajn, poslovanje, pravo, programiranje, umjetnost itd.

Odaberite područje koje vas zanima i već danas počnite raditi na novom poglavlju svog profesionalnog života!


Ako vas zanima online obrazovanje, svakako pročitajte i tekst Najbolje online obrazovne platforme!

 


NAPOMENA: Sadržaje s web stranice Kreativna na netu slobodno možete podijeliti na društvenim mrežama, no znajte da ih nije dozvoljeno kopirati, prenositi ni preuzimati u bilo kojem obliku i potom koristiti za stjecanje profita ili objavljivati na vlastitoj web stranici, blogu ili portalu bez dozvole autora i navođenja izvora.

Related Posts